5 tips från Städning Mark för att slippa röran!

En fråga för alla som är måna om ett välstädad hem är hur man planerar och strukturer för att slippa röran och lätt håller saker och ting välorganiserade. Här följer 5 tips från oss.

Tips 1 från Städning Mark:
Var på din vakt mot så kallade arbetsbesparande grejer. En del kräver mer arbete (sätta ihop, rengöra, plocka isär) än de bespa- arar dig. Ju mer grejer man har, desto mer måste man ta hand om och göra plats för.
Tips 2 från Städning Mark: Köp ingenting om du inte vet exakt var du ska förvara det.
Tips 3 från Städning Mark: Köp inte någonting därför att någon annan har det och älskar det. Låna grejen och fråga ut ägaren om fördelar och nackdelar. Kolla i andrahandsaffärer och på loppmarknader. Om du upptäcker flera "magiska" köksattiraljer eller "allverktyg" ska du ta det som en vink om att de där prylarna kanske inte lever upp till sitt goda rykte.
Tips 4 från Städning Mark: Ta inte emot andra människors avlagda saker om du faktiskt inte har användning för dem (eller inte vill ha dem).
Tips 5 från Städning Mark: Om du planerar att fira en jämn födelsedag eller något annat stort jubileum, kan du be vänner att istället för presenter skänka ki pengar till någon välgörenhetsorganisation som du själv har valt Ut. Det känns mycket bättre än att ta emot gåvor du aldrig kommer att använda.
Fler fiffiga städtips här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0