Städning Mark säger "håll rent under mattan!"

Då och då behöver det städas även under mattan, det vill säga grundstädas: städas ordentligt, aka stor-städning. Även om vår- och höststädning kanske inte känns så aktuellt längre, är det ändå nödvändigt att ibland tvätta gardiner och draperier, rengöra mattor och möbler, tvätta väggar, tak och fönster, reparera, måla, förbättra. Med den takt de flesta av oss har idag, kan de tyckas ogörligt att sätta av tillräckligt mycket tid för att börja på de här sakerna, än mindre att slutföra dem. De flesta av oss gör ingenting alls medan vi väntar på att rätt tillfälle ska yppa sig.
Om du känner att du behöver ta itu med något, men inte har det tid som krävs, behöver du bara dela upp arbetet i portionsbitar. Om du så bara kan skrapa ihop en halvtimme om dagen och sätta igång med ett enda rum, kommer du ändå att hinna med ett rum per vecka. Även om det inte precis är det bästa sättet att grundstäda på, är de ändå bättre än ingenting. Nog sjutton är det bättre än att tillbringa två veckor av semestern på alla fyra med att sortera, skrubba och skrika!
Om du har råd att betala någon för att sköta storstädningen desto bättre. Då kan du glömma den tyngande känsla som hängei ihop med stora städjobb, och alltsammans går oändligt mycket fortare. Det finns såklart gott om bra städfirmor som kan sköta din städning i Mark, och vi ska be att få återkomma med tips på detta i framtiden.
Detta var det första du ska tänka på accoriding to städning Mark: att tänka efter före. Tänk på vad du gör och hur du gör det och leta efter lättare och snabbare sätt att utföra varje moment. Se sedan till att planera och schemalägga hushållsarbetet - ett viktigt steg på vägen till att framgångsrikt styra över ditt eget liv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0